DNEVNI NOGOMET

LIGA PRVAKA: U Slovanu uoči uzvrata sa Zrinjskim zabrinuti

‘Stvorili smo dovoljno prilika da zabijemo, ali to nažalost nismo učinili. Nemamo dovoljno probojnosti i individualne kvalitete u šesnaest. Košice su bod zaslužile na osnovu borbenosti i motiva zbog povratka u Ligu’.

Rekao je to trener Slovana Vladimir Weiss nakon gostujućih 0:0 na startu prvenstvene kampanje koju je njegov tim startao protekle subote.

Usput su priliku dobili i neki novi igrači u odnosu na one koji su zaigrali u Mostaru – stoper Richard Križan, lijevi bek Matuš Vojtko, lijevi vezni Jaromil Zmrhal, centralni vezni Filip Lichy te 18-godišnje lijevo krilo Nino Morcelli… a zaigrao je i bivši Milanovac, veteran Juraj Kucka, kojeg u Mostaru nije bilo zbog crvenog kartona iz prethodne euro-runde.

– Ponovit ću se iz prošle sezone – nema rezervnih igrača, samo igrača Slovana koji su trebali pokazati kvalitetu, a neki nisu. S druge strane, svidjela mi se partija Nine Marcellija koji je pokazao dosta dinamike, naglasio je Weiss i opet apostrofirao problem realizacije.

– Ne mislim da je slučajnost. Jasno je da teško zabijamo iz igre. U Europi smo imali penale i standardne situacije, no moramo postati efikasniji.

S. N.

VEZANO

Zrinjski: Savršeno zabavan nogomet

urednik

Zrinjski: Jakirović najavio kraći popis za drugi dio priprema u Međugorju

urednik

Zrinjski: Sve u znaku brojke 11

urednik