DNEVNI Mostar

Ljeto u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju započinje ovaj četvrtak uz smijeh i originalnu postavu Večernje škole

U prodaju je pušten posljednji kontingent ulaznica za hit predstavu „Posljednja Večernja“ koja u izvedbi originalne postave Večernje škole stiže u Herceg etno selo na ljetnu pozornicu amfiteatra ovog četvrtka, 29.06. s početkom u 21 sat.  
Euforija koja od veljače prati posljednju, oproštajnu turneju junaka Večernje škole ne jenjava, a činjenica da je predstavu u svega nekoliko mjeseci pogledalo više od 20 tisuća ljudi, govori sama za sebe.
Ususret dolasku predstave u Međugorje, na koju stižu sa gostovanja na otoku Krku, autor Večernje škole Željko Pervan pozvao je publiku da se dođu nasmijati i uživati u ovoj predstavi na ljetnoj pozornici na kojoj je on već ranije gostovao.
„Pozivam ih da dođu. Ovo je predstava za ljude s dobrim ukusom za humor. Prvo Brdo ukazanja, a onda predstava „Posljednja večernja“ i bit ćete duhovno iscijeljeni od svih problema“, obećao je Pervan.

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, Caffe baru Bell Ami u Ljubuškom i online kupikartu.ba
Sponzori predstave: HT Eronet i Turistička zajednica HNŽ-a.
Medijski partner: Dnevni list

VEZANO

Željko Pervan: Očekivanja večeras mogu slobodno biti velika

urednik