DNEVNI OSTALI SPORTOVI VIDEO

Mostarac prvo mjesto na svjetskoj rang ljestvici (video)

Poznato je da su mostarski sportaši poznati po cijelom svijetu po odličnim rezultatima, ali ovo što rade mlade generacije grada Mostara jednostavno ostavlja bez daha. Mostarski Sambo klub Neretva ima dosta takvih sportaša o kojima rijetko tko brine osim njihovog trenera i roditelja bez kojih ovi uspjesi sigurno ne bi došli.

Svaki odlazak na ovakva prvenstva veoma dosta košta, tako npr. na sljedeće Svjetsko prvenstvo za juniore koje se održava u mjesecu listopadu u Kirgistanu ovaj klub neće moći otići.

Na nedavno održanom Europskom sambo prvenstvu održanom u Izraelu član mostarske Neretve, Marino  Dugandžić  osvojio je brončanu medalju, da bi nedavno na Svjetskom sambo kupu održanom u Novom Sadu osvojio zlatno odličje i time zauzeo prvo mjesto na Svjetskoj rang ljestvici ovog sporta u konkurenciji seniora do 98 kg. 

Šta reći osim bravo za ovog sjajnog sportaša, njegove trenere i klub. Vrhunski rezultati su tu, a podrške još uvijek nema.

Pogledajte finalnu borbu Marina Dugandžića protiv dosta iskusnijeg i starijeg Kazahstanca, Abdulla Askar. U zadnjim sekundama Dugandžić preokreće rezultat u svoju koristi sjajnim bacanjem dovodi se na mjesto broj jedan na Svjetskoj rang ljestvici, čime se malo tko može pohvaliti u cijeloj BiH.

VEZANO

Sačuvajmo rijeke (VIDEO)

urednik

Kronologija zataškavanja: Zašto se u stvari tereti Smiljan Vidić?

urednik

Sačuvajmo rijeke (VIDEO)

urednik