DNEVNI LOKALNO

Mostarci ponovno na kavi

MOSTAR, 13. svibnja (FENA) -U Mostaru su jutros, u sklopu ublažavajućih mjera poduzetih radi sprečavanja širenja koronavirusa, nakon duže pauze, otvoreni mnogi ugostiteljski objekti, pa su uz lijepo vrijeme mnogi sugrađani iskoristili priliku za druženje u baštama tih objekata. Foto FENA/Ivan Rozic

FOTO: FENA

U Mostaru su jutros, u sklopu ublažavajućih mjera poduzetih radi sprečavanja širenja koronavirusa, nakon duže pauze, otvoreni mnogi ugostiteljski objekti, pa su uz lijepo vrijeme mnogi sugrađani iskoristili priliku za druženje u baštama tih objekata, piše FENA.

Naime, od srijede su nakon skoro dva mjeseca otvoreni ugostiteljski objekti širom Federacije BiH, a to su odmah iskoristili građani Mostara koji su već ujutro bili u svojim omiljenim kafićima.

Grad polako liči na razdoblje prije koronavirusa, iako su maske za lice još uvijek obvezne za sve građane.

Na izvanrednoj sjednici Federalnog stožera civilne zaštite u utorak večer, izdan je nalog kojim se omogućuje pružanje usluga ugostiteljskim objektima svih kategorija i hotelima na otvorenom (vrtovima i terasama) uz poštivanje i preporučene mjere na sprečavanju širenja koronavirusa.

VEZANO

MORALO JE BITI TAJNO Poništava se prvi krug izbora za gradonačelnika Mostara?

urednik

Mostarska bolnica dobila opremu vrijednu 202.000 eura

urednik

‘Licka’ se fontana da HNS položi vijence

urednik