DNEVNI

Okrenuli se idućoj sezoni, ništa ne prepuštaju slučaju

U Zrinjskom više nisu mogli čekati odluku o nastavku sezone, morali su se najprije pobrinuti za igrače kojima je jučer istekao ugovor, a bilo ih je osam, s tim da je dvojici istekla posudba. Sve su prilike da će, kao i obično, biti vrlo prometno. Dakle, Pod Bijelim brijegom je opet normalno? Vrlo vjerojatno.
Antonio Soldo, Renato Gojković, Dario Rugašević, Pero Stojkić, Edin Rustemović, Frane Čirjak, Ivan Čurjurić i Damir Šovšić igrači su kojima je istekao ugovor sa Zrinjskim, Dini Horkašu i Robertu Miškoviću istekla je posudba. Iako je najavljeno da će u Mostaru danas službeno odraditi razgovore sa spomenutim igračima, već se zna da neki odlaze – Damir Šovšić i Ivan Čurjurić sigurno, Dario Rugašević i Edin Rustemović vjerojatno, baš kao i posudbe, Horkaš i Mišković.
Nekako je obično opet pričati o igračkom kadru, a ne pandemiji, ali istovremeno, to je i znak da se klub već okrenuo idućoj sezoni, da je ova gotova – što znamo već neko vrijeme, iako nije službeno. A to opet znači da se Zrinjski ništa ne želi prepustiti slučaju, da iduću sezonu želi dočekati spreman. Već je jasno da je spreman po pitanju infrastrukture i drugih detalja presudnih za dobivanje licenci, jer ih je dobio – europsku, a sa njom i domaću. A kako stvari stoje, europska će biti potrebna, jer sezona će se okončati po trenutno stanju na tabeli, a ono će pak Zrinjski treće ljeto zaredom odvesti u pretkola Europske lige.
Kadar će trenirati još kratko, do objave o prekidu sezone, a onda će na ustaljeni odmor koji ne bi trebao trajati dulje od dva tjedna. Jer uskoro će, bude li sve OK, i ta Europa… S. Nikšić

VEZANO

Zrinjski: Jakirović poslao mladi trojac na posudbu

urednik

Povratak na staro: Trebinje poslalo ružnu sliku

urednik

Od Plemića će se tražiti izdržljivost, kvaliteta, karakter…

urednik