DNEVNI

Po danu policajka, po noći prostitutka

Policajka (27), koja se snimala dok je u WC-u oralno zadovoljava kolegu, i jedna njena poznanica, s kojom se često slikala u seksi pozama, uhićene su i protiv njih je podnesena prekršajna prijava zbog prostitucije, piše srpski Kurir.

Njih dvije je podvodila poznata madam i sudionica u reality showovima te im pomagala da od elitne prostitucije zarađuju i po 1.000 eura za noć.

Kad se pojavila eksplicitna snimka policajke, brzo se proširila društvenim mrežama. Dva mjeseca kasnije, mlada policajka s juga Srbije privedena je na svom radnom mjestu i prepraćena sucu za prekršaje.

Kako doznaju srpski mediji, kad je došla na posao u policijsku postaju u Beogradu, prišli su joj kolege i rekli joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odveli je na ispitivanje.

Policajka nije htjela ništa komentirati, već je odmah pozvala svog odvjetnika. Nešto kasnije, privedena je i njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi. Policajka se sa svojim klijentima sastajala na vrlo luksuznim mjestima, a za svoje usluge u skupocjenim hotelima i SPA centrima naplaćivala je ogromne iznose.

– Cijena njihovih usluga ovisila je o klijentima. Bogatim mušterijama znale su naplatiti i 1.000 eura za večer. Njih dvije se inače stalno druže s jednom sudionicom reality showa i drugim poznatim osobama. Veoma su bliske i nerazdvojne, otkrio je medijima izvor blizak istrazi.

– Radile su u paru. Jedna drugoj su sređivale klijente. Taj posao joj se osladio jer je odlično zarađivala, mnogo bolje nego u državnoj firmi. Zapravo, bila je sigurna da je njeni kolege nikad neće uhvatiti i nije sumnjala da je i ona pod budnim okom inspektora koji su došli do saznanja koje je njeno pravo zanimanje, kaže isti izvor.

Inače, kako se nadalje doznaje, uhićena policajka izlazila je s kolegom iz MUP-a kojeg je, pak, varala s drugim kolegom iz jedne policijske stanice. Upravo je taj ljubavnik i napravio eksplicitni snimak koji je prije dva mjeseca počeo kružiti društvenim mrežama. Ona je, navodno, svom dečku govorila da ima dodatni posao koji je odlično plaćen te da se radi o čišćenju luksuznih stanova u elitnom stambenom kompleksu u Beogradu.

– Jednom dečku se predstavljala kao vrijedna djevojka koja se bori za život i bolje sutra, a drugom je obećavala da će ostaviti dečka zbog njega. Ni jedan ni drugi nisu znali da se ona zapravo bavi prostitucijom, kaže izvor blizak policiji.

Kako bi obmanula dečka, koji ju je često vozio na ‘posao‘ gdje su je čekali klijenti, sa sobom je uvijek nosila sredstva za čišćenje.

– Nju je dečko svaki drugi dan vozio na dodatni posao u elitno naselje. Uvijek je sa sobom nosila kantu i krpe jer ga je uvjeravala da čisti stanove bogatim ljudima. Kantu je ostavljala ispred ulaza u zgradu ili u hodniku, a u stanovima su je čekali klijenti. Tako je živjela mjesecima. Kaos je nastao kada je on saznao čime se ona zapravo bavi, odnosno kad je njezin ljubavnik objavio spornu snimku, kaže isti izvor.