DNEVNI NOGOMET

Široki: ‘Stabilnost pa rezultatski iskorak’

Na Pecari se ove sezone događa dosta toga dobroga, ohrabrujućeg za Široki. Tako se na rezultatski jako, jako dobru jesen nadovezao i produktivan zimski period po pitanju organizacije, djelovanja kluba… što Širokobriježane čini vrlo optimističnima po pitanju budućnosti.

U 2023. Široki je ušao kao drugoplasirani tim Premijer lige – sa ne prevelikim zaostatkom zaostatkom (četiri boda i utakmica manje u odnosu na vodeći Zrinjski), koji šanse u borbi za naslov koliko-toliko drži na životu. Pa ipak, iako su u prilici, Širokobriježani se još ne žele opterećivati napadom na tron… ali nemojte to pomiješati s buđenjem njihovih šampionskih ambicija koje su – postojeće. Dokaz tomu, ulazak je novih i povratak starih sponzora u klub, kao i odabir novog rukovodstva koje bi to trebalo materijalizirati…

Po tom pitanju, ovih je dana vrlo živo na Pecari, gdje su dobili i nove čelne ljude kluba. Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Željko Gugić, a Ante Musa za dopredsjednika.

– Uspjeh i prosperitet kluba je želja svih članova ovog Upravnog odbora. NK Široki Brijeg je veliko i značajno nogometno ime na ovim prostorima. Sinergijskim djelovanjem sponzora uključenih u Upravnog odbora i onih koji će se tek priključiti u podršci Plavo-bijelima želimo osigurati svjetlu budućnost klubu. U prvom redu želimo stabilizirati klub, a onda i napraviti rezultatski iskorak. Idemo postupno s jasnom vizijom kakav nogometni klub želimo i trebamo imati u Širokom Brijegu, poručilo je novo rukovodstvo kluba s Pecare, na kojoj su na nekim novim funkcijama osvanula od ranije dobro poznata lica.

Između ostalog, tako je novim direktorom kluba imenovan Josip Bevanda, a novim tajnikom Dragan Soldo.

– Članovi Upravnog odbora raspravljali su i o podizanju marketinških aktivnosti NK Široki Brijeg na višu razinu. Za koordinatora za marketing izabrali su Marija Mandića, koji je već duže vrijeme uključen u marketinške aktivnosti Plavo-bijelih, poručili su iz kluba.

– Uz poruku kako NK Široki Brijeg kao prepoznatljivi brand zaslužuje maksimalnu potporu šire društvene zajednica, druga sjednica Upravnog odbora zakazana je 9. veljače kada će ovo upravljačko tijelo nastaviti s planiranim aktivnostima, dodaju Širokobriježani. S. N.

VEZANO

NK Široki: Karačić nije previše zabrinut nakon poraza od Veleža

urednik

Hercegovački derbi: Jakirović zapanjen petogodišnjim postom na Pecari

urednik

Velež: Danas sastana Uprave s Dudićem, postavljeni cilj je najvažniji

urednik