DNEVNI IZBOR UREDNIKA SVAŠTA

Specijalci prekinuli ‘korona-party’ na kojem je sudjelovao i državni ministar BiH (VIDEO)

Pjevačica Slađana Mandić , te njene estradne kolege Halid Bešlić, Hari Varešanović, Šerif Konjević i Semir Cerić Koke samo su neki od gostiju fešte koja se u ponedjeljak navečer održavala u Sarajevu. Usprkos činjenici da su na snazi zabrane okupljanja, rada ugostiteljskih objekata, na ovoj privatnoj zabavi nisu se poštovale sni mjere distance, kao ni mjere nošenja maski i rukavica.

Osim navedenih estradnih ličnosti na derneku u sarajevskom Golf Klubu su i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je ujedno i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, javlja N1.

Pripadnici ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su veliki korona-dernek u restoranu Golf Klub u Sarajevu, piše klix.ba

U prekidanju zabave sudjelovala je i Specijalna jedinica MUP-a KS, a prisutnima su, kao i vlasniku objekta, izdati prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Zbog nepoštivanja mjera kažnjeni će biti, između ostalih i državni ministar Staša Košarac, estradni umjetnici Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić.

Ova zabava otkrivena je, po pisanju medija, jer je Slađana Mandić počela objavljivati detalje s rođendanske fešte jednog sarajevskog liječnika na svom instagram profilu.

VEZANO

Košarac: Smanjili dmo uvoz grožđa i mesa u BiH

urednik

Košarac: Pokušaji opstrukcije proizvod su nervoze

urednik

JASNA PORUKA GRAĐANIMA: Mogu što hoće!

urednik