DNEVNI

STRAŠNA NESREĆA: Srušio se zrakoplov, dvije osobe poginule (FOTO)

Strašna nesreća dogodila se u mjestu Biljane Donje kod Škabrnje, u Hrvatskoj. Srušio se zrakoplov prilikom čega su poginula oba putnika. Kako se doznaje riječ je o MORH-ovom Zlin 242 zrakoplovu, a pretpostavlja se da su u padu smrtno stradali instruktor i kadet.

– U Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 16.02 sati zaprimljena dojava da je u mjestu Biljane Donje pao avion. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, a o ovom događaju su obaviještene i sve druge službe, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe, prenose hrvatski mediji.

Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost – kazala je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

– Kod Biljana Donjih oko 16 sati dogodio se pad vojnog školskog aviona ZLIN u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, bila je riječ o redovnom obučnom letu.

NOVA TRAGEDIJA: UPRAVO PAO AVION KOD BILJANAČitatelj šalje slike mjesta događaja. Pao je sportski avion s dva putnika…

Gepostet von Diadora.TV am Donnerstag, 7. Mai 2020

Na mjesto događaja upućene su nadležne službe.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj uputili su se prema 93. zrakoplovnom krilu u Zemuniku.

Ministarstvo obrane će o više informacija izvijestiti javnost – navodi se u priopćenju.

VEZANO

U Mostaru uhićene dvije osobe

urednik

Čak 67 posto iznajmljivača nije prodalo nijedno noćenje

urednik

Rekordnih 255 novooboljelih u Hrvatskoj

urednik