DNEVNI MUZIKA

Večeras počinje Mostar Summer Fest 2023

Mnogobrojne festivaldžije i ljubitelji muzike iz regije pristižu u Mostar, jer večeras počinje Mostar Summer Fest. Organizatori kažu da je sve spremno za početak dosad najiščekivanijeg izdanja festivala, a očekuje se i do 20% veći broj posjetitelja u odnosu na prošlogodišnji MSF.
Točno u 19 sati će se otvoriti festivalske kapije i do finalne subotnje večeri na stageu će se izmijeniti: Goran Bare & Majke, Bajaga i Instruktori, Buč Kesidi, Let 3, Zoster, Vojko V i mnogi drugi.
Mostar Summer Fest i ove godine nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala: Rakija Corner, Žujin pub s 20 različitih vrsta piva, Red Bull Cocktail Corner, ledeno hladna Jägermeister zona, BBQ i Food Corner, Sky Corner uz 360 Camera Booth, Jack Daniel’s Bar u kojem te očekuje i zanimljivo VR putovanje, i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave.
Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti na info pultu Mepas Malla, putem sustava kupikartu.ba i na samom ulazu u festivalsku zonu.
Mostar je jutros odjenuo festivalsko odijelo. Preostaje vam samo da i vi obučete svoj najotkačeniji outfit, da dođete u Mostar i uživate u festivalskoj magiji koja traje do subote!

VEZANO

Završen Mostar Summer Fest

urednik

Objavljena satnica 11. Mostar Summer Festa, festivalske ulaznice dostupne još danas i sutra

urednik