DNEVNI NOGOMET

Velež: I pored uvjerljive pobjede, Jusufbegović nije zadovoljan do kraja

Za početak nije izgledalo loše. Prva kontrolna provjera, protiv niželigaša Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja odrađena je na Kupresu. Upisana je pobjeda rezultatom 8:0, međutim navijačima i ljubiteljima nogometa, svakako je puno važniji bio roster igrača Veleža.

U prvoj provjeri samo su trojica igrača bila nova. Šturm, Mahmić i Krajnc. Mamhić i Šturm su se našli u zadnjoj liniji gdje recimo nije bilo Hrkaća, ali jeste iskusnog Zvonića uz Muminovića, koji je tek u završnici prošle sezone dobio određenu minutažu. Krajnc je kao treći novak dobio priliku u veznom redu, ali onom ofanzivnom dijelu, iza Haskića.

Velež u pripremama
1. 7. Sloga 8:0
9. 7. Igman
12. 7. Posušje
13. 7. GOŠK

Na klupi su pored iskusnih Anđušića, Džafića, Domića, bili mladi igrači, poput Jugunovića, Abaze, Milaka te igrači koji su na probi, poput Lagumdžije, Edmara i Lohana. Još uvijek Veležova lista dolazaka nije zaključena pa ćemo idućem periodu vidjeti što će dogoditi sa spomenutom trojicom igrača, hoće li eventualno neko staviti svoj potpis na ugovor?

– Nisam nešto pretjerano zadovoljan, prva je utakmica, prvi korak napravljen, rekao je nakon osmice protiv Sloge, Veležov šef struke  Nedim Jusubegović.

– Imat ćemo dosta toga za analizirati, posebno u momentu kada imamo loptu. Idemo vidjeti gdje smo to griješili, što smo radili i kako neke stvari možemo popraviti. Sva trojica novaka zaigrala su na svojim prirodnim pozicijama. Oni su nekako u procesu privikavanja na nas, mi na njih. Imamo tu neke igrače na probi pa ćemo vidjeti. Imamo dosta dobre uvjete za rad. Tu sa nama nisu Peco i Pršeš koji su ozlijeđeni. Još uvijek smo aktivni, tražimo desnog beka, tražimo još jednog igrača u veznom redu, vjerujem da ćemo u idućem periodu uspjeti realizirati još dva-tri transfera, zaključio je šef Rođenih.

Iduću provjeru Velež će imati devetog ovog mjeseca protiv Igmana. F. I.

VEZANO

Arhitektura Mostara na markama Hrvatske pošte Mostar

urednik

U Mostaru najavljen prosvjed policije

urednik

Požar na mostarskom brdu Hum

urednik