DNEVNI NOGOMET

Velež: Jesu li već bili spremni za Radovićev transfer?

U periodu kada se uglavnom pisalo i govorilo o igračima koji dolaze u Velež, dogodio se jedan pomalo neočekivan transfer – onaj izlazni.


Ekipu je napustio jedan od najpouzdanijih igrača, lijev bek Slaviša Radović je napustio Velež. Njegova sljedeća destinacija je četvrtoplasirani tim latvijske lige, Liepaja. U situaciji kada je bio fokus na dovođenju igrača na neke druge pozicije, recimo stopera ili lijevo krilo, Velež je sada u situaciji da mora tražiti zamjenu za Radovića. Neće biti lako jer je Slaviša kroz 39 odigranih utakmica samo u jednoj sezoni ostavio dubok trag i skoro da je na svojoj poziciji bio nezamjenljiv.


Opet, informacije koje dolaze iz kluba govore o tome da se radi o transferu koji je u ovom trenutku bio zadovoljavajući za obe strane. E sada, postavlja se pitanje jeli ovaj transfer bio baš iznenađujući ili je Velež već bio spreman za nešto ovako? Dolazak igrača na njegovu poziciju pokazati će jedno ili drugo.
Do sada je Velež išao na provjerena imena, posljednji je potpisao Blagojević, dok se čekala eventualna potvrda ostanka Frane Ikića koji je naravno tu, radi i trenira sa ekipom koja od četvrtka opet ide na Kupres. A odlaskom Radovića ostalo je i dovoljno prostora za spekulacije na temu – tko bi mogao doći na njegovo mjesto?


Tako se spominje ime lijevog beka Antonija Pavića. Pavić ima 27 godina, surađivao je jedno vrijeme sa Osimom u Željezničaru, Gzira United sa Malte bio je njegov posljednjih klub. Inače, Pavić je počeo karijeru u Osijeku, dok je u Željezničar stigao iz Istre. Prije Gzire je igrao u Sjevernoj Makedoniji za ekipu Škendije. F. I.


VEZANO

Zrinjski: Otvoren put prema vrhu tabele

urednik

Velež: Hibrid postavljen, ali…

urednik

PL: Zrinjskom za naslov treba još samo pobjeda protiv Sarajeva

urednik