DNEVNI NOGOMET

Velež: Od sutra na Kupresu, prvi protivnik čeka u subotu

Velež je od utorka na Kupresu, još uvijek nije kompletirana igračka križaljka

Prvi tjedan priprema je iza ekipe Veleža. Igračka križaljka se popunjava, transferi se realiziraju, uskoro će krenuti i odigravanje kontrolnih utakmica. Kada je u pitanju igrački kadar, i dalje to nije kompletirano na bokovima, lijevom ili desnom, iako u ovom trenutku Velež ima igrače koji mogu igrati na tim pozicijama.

Prije svega se tu misli na novaka Kranjeca, ali i Muminovića. Uz jednog ili dva igrača, eventualno ‘osmicu’ ili ‘desetku’, priča bi dobrim dijelom bila završena. Što se tiče pripremnog perioda, prvi tjedan je iza, zasad nekih većih problema s ozljedama nema, Bajrić i Hasanović su igrači koji rade po posebnom programu.

Ono što je važno dodati jeste činjenica da je igrački roster dodatno proširen i nekolicinom juniora koji su potpisali svoje prve ugovore. Radi se o momcima koji su 2005/06. godište. To su Faris Kadrić, Omar Kuko, Eldar Mehić, Đanis Gosto, Dženan Puce i Amar Milak.

– Velež na ovaj način želi nagraditi i dodatno motivirati naše mlade i perspektivne igrače, ali i sve članove Omladinske škole Muhamed Mujić, zbog povratka u najviši rang natjecanja – Premijer omladinsku ligu BiH. Nadamo se da je ovo samo početak prakse u kojoj najistaknutije članove nagrađujemo nošenjem dresa prvog tima Rođenih, ali i da će biti dodatni motiv svim dječacima u omladinskim selekcijama da bespoštedno ulažu još i više energije, volje i truda u radu sa svojim trenerima. Vizija Kluba je sustavno osmišljena, kao i planirana strategija razvoja u svim pravcima, stavljajući u prvi plan ljudske resurse i potencijal jer najvažniji segment jednog kluba ili organizacije ne čine stative, tereni ili lopte – nego ljudi, kažu u Veležu.

Velež utorak putuje na Kupres gdje će ostati do 14. idućeg mjeseca. Prvu kontrolnu utakmicu ekipa će odigrati u subotu 1.7 protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja nakon čega slijede dueli protiv Igmana, Posušja, GOŠK-a…

F. I.

VEZANO

Poznata pravila ponašanja u školama HNŽ-a

urednik

Velež: Uprava neće imati odmora

urednik

Velež: Neretvanac bi trebao biti prilika za novake

urednik