DNEVNI NOGOMET

Velež: Osim slaže iskusnu postavu

Pao je i četvrti potpis. I nekako stvari idu prema očekivanju. Prvi je došao Pantelić, nakon njega Halilović pa Blagojević, četvrti u ovom društvu je Pavić. Još jedan iz Željezničar kojeg Osim poznaje.

Kako stvari stoje u ovom trenutku, barem tako izgleda, nedostaje još jedan ili eventualno dva igrača da priča po pitanju rješavanja igračke križaljke u Veležu bude zaokružena. Gledajući godine, samo je tu u ovom društvu Pantelić mlađi (22 godine), preostala trojka je poprilično iskusna. Preiskusna. Blagojević (34), Halilović (32), Pavić (27). Što nije nevažno i nezanemarivo.

Ostaje vidjeti na koji način će slika biti kompletirana. Frane Ikić (28) bi trebao biti sljedeći za kompletiranje zadnje linije. On tu i dalje trenira sa ekipom i odradio je dio priprema na Kupresu.

Od prvog dana, još od mandata Feđe Dudića, tu je i Barow, međutim splet okolnosti ga je odvojio od terena. Njegova želja, volja su vidljivi, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Mnogi u ovakvoj situaciji priželjkuju još jedno pojačanje u fazi napada, ali realno, to hoće li Velež dovesti još jednog špica, zavisit će od formacije i zamisli šefa.

Opet s druge strane, iako Džanković, Zajmović, Sijamija mogu u vrh napada, jedna dobra alternativa Haskiću, dobrobi došla. Kako je Amar Osim istakao još ranije, u sljedećim utakmica napokon bismo mogli vidjeti neku postavu koja je idealna ili približno idealnoj.

Slijede četiri utakmice u kratkom periodu. Ove subote na Kupresu Varaždin (18 sati), zatim 4. srpnja, također na Kupresu, Sloboda (18:30) i dan kasnije u Tomislavgradu meč protiv Igmana iz Konjica (18 sati). Posljednji pripremni meč Velež će odigrati 8. srpnja i to će ujedno biti i generalka pred novu sezonu. Protivnik Rođenih, bit će Široki Brijeg – na Pecari. F. I.

VEZANO

Velež: Dudić razmišlja i o derbiju pa mora kombinirati

urednik

Velež čeka City: Tražit će se pobjeda… kao najbolji uvod u ‘veliko finale’

urednik

Zrinjski: Plan je jednostavan – moraju odigrati do kraja

urednik