DNEVNI MUZIKA

(VIDEO) FENOMENALNA HRVATICA U NJEMAČKOM VOICEU: Pjevala je za bolesnu sestru, oduševila žiri i izabrala tim Sarah Connor

U novoj sezoni njemačke verzije glazbenog showa “The Voice of Germany” nastupila je 21-godišnja Hrvatica Katarina Mihaljević koja živi u Darmstadtu.  U emisiji koja je prikazana u subotu pjevala je pjesmu “Drivers Licence” Olivije Rodrigo i oduševila žiri.

Članica žirija Sarah Connor prva je ustala sa svoje stolice i pljeskala mladoj Katarini. Katarina nije skrivala sreću kada je primijetila da se cijeli žiri okrenuo, ustao i krenuo pljeskati zajedno s publikom. Njezina pratnja u backstageu je zaplakala.

Katarina je osvojila žiri i mogla je birati u čiji tim će ići od četiri člana žirija i naposljetku je odabrala tim Sarah Connor. Snimka njezinog nastupa u The Voiceu u jednom danu dobila je više od 140 tisuća pregleda.

Katarina je svoj nastup komentirala i na svom Instagram profilu. Napisala je kako se njezin san upravo ostvario.

– Presretna sam. Još jednom, hvala svima na lijepim porukama. Nadam se da ćete me nastaviti pratiti na mom putu. Sarah je nevjerojatna žena – napisala je Katarina.

Katarina živi s roditeljima i sestrom koja ima Rettov sindrom (rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja gotovo isključivo u djevojčica). Nastup u showu “The Voice of Germany”  je posvetila upravo bolesnoj sestri. Katarina je rekla kako nije uvijek lako, ali ona se s radošću brine o svojoj sestri jer je jako voli.

Katarina je s 14 godina počela je učiti pjevanje. S 16 godina je vodila dječji zbor u Hrvatskoj katoličkoj župi Darmstadt. Njena obitelj također ima talenta za pjevanja. Katarinina majka ima sjajan vokal, a pjevaju joj i djed i baka, objavio je Fenix magazine.