DNEVNI NOGOMET

Za početak gustog prvenstvenog ritma – Olimpik

Prvu od pet vezanih utakmica u periodu od dva tjedna Zrinjski će ove subote odraditi na Otoci kod Olimpika. Cilj je više nego jasan, imperativ ne može biti istaknutiji – tražit će se tri boda, ništa manje od toga.
Nakon što je s kombiniranim sastavom u četvrtfinalu Kupa riješena Slavija (4:0), u Zrinjskom su se okrenuli nastavku niza utakmica u jednom tijesnom vremenskom periodu.

Redom će Plemići: gostovati na Otoci ove subote pa iduće srijede na Grbavici, zatim će dočekati Velež za vikend pa Široki u srijedu 4. studenoga i za kraj, zgusnuti mini-ciklus prvenstvenih duela zatvoriti gostovanjem kod Radnika. Zrinjski u drugi krug prvenstva ulazi sa šeste pozicije, ali i dvije utakmice (sa Željom i Širokim manje), no kako god okrenete – u zaostatku je. A to Pod bijelim brijegom dobro znaju.

– Zanimaju nas samo tri boda, izjavio je privremeni šef struke Mario Ivanković, koji je na tu poziciju uskočio kao zamjena za trenera prvog tima Mladena Žižovića, koji je nedavno sa svojim suradnicima testiran pozitivno na COVID-19.

– Tako ćemo se postaviti protiv Olimpika, ali i u ostalim utakmicama, jer ipak smo u zaostatku. Mislim da imamo kvalitetu da to odradimo kako treba, dodao je Ivanković koji u kadru sigurno neće imati kartoniranog stopera Slobodana Jakovljevića.


Olimpik je uvjerljivo posljednji, sa pet prvenstvenih, ukupno šest vezanih poraza uračunamo li i Kup u kojem je Vukove s 4:0 razbucao Rudar iz Prijedora. Vukovi imaju samo tu jednu pobjedu, protiv Veleža, a poraženi su u tri vezana domaća duela (od Sarajeva, Borca i Želje

VEZANO

Zrinjski: Tuzla prilika da se nadmaši rekordni prošlosezonski učinak

urednik

Zrinjski od 16 sati u Kostanaju: ‘Napad je najbolja obrana’

urednik

Zrinjski: Plemići su svjetski rekorderi!

urednik