DNEVNI NOGOMET

Zrinjski: Rendulić nije do kraja zadovoljan, ali ne paničari

Preostala je još ta utakmica protiv Lokomotive nakon koje će neke stvari biti jasnije, ali kako god bude, struka Zrinjskog u Sv. Martinu na Muri nema nekog velikog razloga za brigu. Osim možda jednog.

– U prvih pola sata nismo bili dobri, imali smo puno tehničkih grešaka, priznao je nakon 3:1 protiv Varaždina šef struke Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Dalo se to itekako primijetiti – da Zrinjski nije tijekom svih 90 minuta kontra Varaždinaca bio najbolji. I odmah su, nakon duge vremena, počele pljuštati kritike navijača koji nisu bili do kraja zadovoljni – posebno jer je u prvoj utakmici priprema Zrinjski poražen – minimalno, od Mure. No, Rendulić se nije dao uvući u taj pesimizam, malodušje… ne sada kada je intenzitet priprema ciljano dignut na jednu višu razinu, da momčad skorašnje europske bitke dočeka napeta i zapeta, spremna napasati skupine Konferencijske lige. Uostalom, protiv Varaždina je u drugom dijelu utakmice to bilo dosta bolje…

– Kasnije smo te neke nedostatke popravili, u drugom smo poluvremenu bili kakvi trebamo biti, agresivni i sa znatno manje tehničkih grešaka, naglasio je pa dodao da ga je jedan detalj ipak zabrinuo.  

– Vidjet ćemo koliko je Jukićeva ozljeda ozbiljna, sigurno ga čekaju dva do tri tjedna pauze…

Magdić vuče problem od predzadnjeg kola prvenstva, dok je Marić (Marko) u periodu sanacije aduktora… ali prava briga je Jukić.

Jukić koji bi mogao propustiti prvi europski meč koji će se igrati 11. ili 12. srpnja – u Armeniji. Tamo će, u Erevanu, Zrinjski dočekati dvostruki prvak te zemlje, Urartu… ne  tako davno poznat kao Banants. Još su u Zrinjskom u potrazi za pravim informacijama… mada Rendulić već zna dovoljno. – Urartu nije bezazlen, imaju par igrača koji jako odskaču, ali ima dotad još vremena, ocijenio je šef Plemstva koje pripreme u Sv. Martinu na Muri završava na dan utakmice s Lokomotivom – sutra.

Piše: Slaven Nikšić
[email protected]

VEZANO

Slišković: Ovdje kod nas sam bio potrošen, puno je lakše raditi vani

urednik

MIlas: Nismo se borili za ovakvu državu

urednik

Premijer liga BiH: Treći krug mogao bi postati zasebno prvenstvo

urednik