DNEVNI NOGOMET

Zrinjski: Sutra ždrijeb Lige prvaka

Postavljanje hibridnog terena, projekt je koji već dobrano kasni pa nije nimalo čudno da se usput, u iščekivanju modernih travnjaka u BiH, razvile brojne spekulacije.

Ni Zrinjski nije bio imun pa se priča od početka radova odmah nakon derbija s Veležom (11. svibnja) prolongirala do kraja sezone, a kad je postalo jasno da će ni ta7da to neće početi na vrijeme – Pod Bijelim brijegom odlučili su reagirati.

– Nakon predočene dinamike radova koji uključuju uklanjanje postojećeg travnjaka, pripremu podloge i postavljanje hibridnog travnjaka, a što bi prema planiranim rokovima trebalo trajati ukupno 60 dana, HŠK Zrinjski je zbog više razloga, a najviše zbog predstojećih europskih utakmica, odlučio da je za početak radova najbolje rješenje druga polovica kolovoza, priopćio je klub i tako demantirao spekulacije vezane za alternativno domaćinstvo Lige prvaka.

Dakle, Liga prvaka se nakon četiri godine izbivanja ipak – vraća u Mostar.

A Zrinjski će svog protivnika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka saznati sutra – točno u 12 sati.

Qarabag (Azerbajdžan), Malmö (Švedska), Ludogorec (Bugarska), Šerif (Moldavija), Cluj (Rumumnjska), Bodø/Glimt (Norveška), Ferencvaroš (Mađarska), Maribor (Slovenija), Slovan (Slovačka), Helsinki (Finska), The New Saints (Wales), Dudelange (Luksemburg), Žalgiris (Litva), Lincoln Red Imps (Gibraltar) i Shamrock Rovers (R. Irska). To je potencijalnih 15 rivala Zrinjskog u 1. pretkolu Lige prvaka, 15 klubova od kojih će se dan ždrijeba 14. lipnja, samo nekoliko njih ostati potencijalni rivali Zrinjskog – budući da će se ždrijeb podijeliti, bit će napravljene podskupine.

Zrinjski će i u srijedu biti u ždrijebu – 2 . kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

VEZANO

Zrinjski: Počinje ritam na dvije fronte, hoće li potrajati?

urednik

Zrinjski: Potvrdili Riječanina Travagliju

urednik

Zrinjski: Jakirović već sada zna što je Plemićima činiti na Tušnju

urednik