GASTRO

Godinu dana nakon što je doživio bankrot s restoranima, razmišlja o skupocjenoj renovaciji svog doma

Iako je još prije samo godinu dana imao itekako problema u životu, kada je zbog financijskih problema doživio bankrot te je morao mnogobrojne poslovnice svojih dobro poznatih restorana zatvoriti, najpoznatiji goli kuhar na svijetu o tome više, čini se, ne razmišlja. Sada mu je na umu samo renovacija njegovog obiteljskog doma na koju bi mogao potrošiti ponovno milijune

Jamie Oliverima velike planove sa svojom kućom u Finchingfieldu, koju je platio čak 6 milijuna funti, a koju je sada odlučio renovirati i to ni manje ni više nego niti godinu dana nakon što je morao zatvoriti mnogobrojne poslovnice svojih restorana. 44-godišnji celebrity kuhar naumio je ugraditi nova, automatska vrata od ograde, urediti novi prilaz za automobile, ali i nadograditi biblioteku.

No, to nije sve. Za svoj obiteljski dom Spains Hall, angažirao je i najpoznatije arhitekte koji će ga savjetovati što i kako napraviti, a sve to u konačnici brojat će se u milijunskim iznosima.  Otac petero djece, koji je od 2000. godine u sretnom braku s Jools Oliver, ovu je kuću za svoju obitelj kupio 2018. godine i na sitne renovacije već su utrošili poprilične iznose.