GASTRO LOKALNO

„Waterfall vine weekends“ i festival „Kušaj ljubuška vina“ nezaobilazni događaji na vinskoj sceni Hercegovine

Turistička zajednica Grada Ljubuškog pripremila je zajedno sa Udrugom vinogradara i vinara Ljubuški i JP Parkovi Ljubuški bogat ljetni program za sve ljubitelje dobrog druženja uz vrhunske kapljice vina.

Idućih osam ljetnih vikenda će ljubuške vinarije pod debelom hladovinom uz sami vodopad Kravicu prezentirati gostima i turistima najbolja ljubuška vina u sklopu manifestacije „Waterfall wine weekends“.

„Sa zadovoljstvom mogu istaknuti dobru suradnju s Udrugom vinogradara i vinara Ljubuški, oni svojim radom obogaćuju i oplemenjuju turističku ponudu u našem gradu, a o kvaliteti njihova rada govore 22 medalje samo u protekle dvije godine sa prestižnog natjecanja Decanter u Londonu“, riječi su direktora Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladena Bebeka.

Predsjednik Udruge vinogradara i vinara Ljubuški Zdenko Milas ne krijući zadovoljstvo prezentiranjem ljubuških vina na najfrekventnijem turističkom mjestu u Bosni i Hercegovini ističe središnju manifestaciju na vinskoj sceni u Ljubuškom i Hercegovini, festival „Kušaj ljubuška vina“ sa središnjim događajem 12.8. u restoranu Amfora u večernjim satima.

Druženja uz vrhunska vina u Ljubuškom ovog ljeta neće nedostajati.

VEZANO

Na Humcu slavljena misa za sve žrtve proteklih ratova

urednik

U Ljubuškom ponovno COVID ambulanta

urednik

LJUBUŠKI: Dođite na tribinu o humanitarnoj angažiranosti – Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu

urednik