LJUBAV&SEKS

Dosadila joj karantena, Ava pozirala potpuno gola

Starleta Ava Karabatić (31) na društvenim mrežama poznata je po objavljivanju golišavih i provokativnih fotografija. Otkako se nalazi u samoizolaciji ima, čini se, sve više vremena da dijeli takve objave.

Ipak, sada je otišla korak dalje pa je objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola. Izgleda da je Avi kućna karantena dosadila pa je odlučila iskoristiti lijepo vrijeme kako bi otvorila sezonu kupanja.

– Službeno prvo kupanje – napisala je diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika. I dok su neki pisali kako starleta objavljuje degutantne fotografije, drugi su komentirali kako im je najveći san vidjeti Avu na plaži golu.

– Ava je savršena žena bez dlake na jeziku. Na tebe su ljubomorne druge žene, nemoj čitati ružne komentare. Boginjo – samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u nekoliko sati skupila više od sedam tisuća lajkova, objavio je 24sata.hr.

Prije nekoliko mjeseci Karabatić je otvorila profil na jednoj stranici na kojoj objavljuje fotografije i videosnimke bez cenzure. Na navedenom profilu Ava ima 38 fotografija i pet videozapisa, a pratitelji svaki mjesec trebaju platiti ‘članarinu’ u iznosu od 200 kuna.