LJUBAV&SEKS SVAŠTA ZVIJEZDE

Velika ispovijest Tine Katanić: ‘Ne, ja nisam bila žrtva skandala, već teškog kaznenog djela!‘

“Mnogi su mi se novinari više puta obratili sa željom da me intervjuiraju kako bi doznali gdje sam i čime se danas bavim. Nisam imala želju niti sam bila spremna otvoriti vrata u život današnje Tine”, rekla je Tina Katanić, nekadašnja TV voditeljica i manekenka koju mnogi, nažalost, najviše pamte po seks skandalu, koji je izbio nakon što je u javnost pušten video koji nikad nije smio biti ni snimljen, a ni objavljen.

Upitana u velikom intervjuu za Story kako danas gleda na događaje od prije sedam godina, kad je doživjela užasan napad na svoju privatnost i bila žrtva skandala, Tina je odgovorila:

“Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenoga djela i teške povrede privatnosti. Već kad imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će mnogi ovo sigurno pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistoga povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela.

U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu”, rekla je Tina za Story.

Ustvrdila je i kako su joj najveća podrška bili roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.