Lifestyle

Osjećajte se dobro na plaži!

Većina osoba se ne osjeća ugodno u kupaćem kostimu, te zbog toga izbjegava odlazak na plažu. Međutim, pravim izborom kupaćeg kostima i uz nekoliko malih trikova možete izgledati i osjećati se super.

U trgovinama se nude kostimi najrazličitijih modela, oblika i boja, a na vama je da za sebe odaberete onaj u kojem ćete se najbolje osjećati. To je vrlo bitno jer, naposljetku, vi ste ti koji se morate osjećati ugodno u svojoj koži i samouvjereno i opušteno prepuštati se ljetnim radostima na plaži. Pomoći ćemo vam s par savjeta kako izgledati najbolje u bikiniju ovoga ljeta…

1. Kupnja kupaćeg kostima

Ovo je valjda najveća šoping noćna mora svih žena i svakako nije lako pronaći dobar bikini koji će nam stajati super, s obzirom da su svlačionice u trgovinama opremljene ogledalima koja iskrivljuju sliku, a svijetlo je loše i često ne možemo dobiti realnu sliku stoji li nam dobro određeni kostim.

Svakako budite sigurni da ste odabrali pravu veličinu kostima, pogotovo ukoliko imate nerazmjerne veličine u odnosu gornjeg i donjeg dijela tijela. Bez obzira na zadnji krik mode, obavezno odaberite model koji će laskati vašoj građi.

2. Tamniji ten

Znamo svi da se po odlasku na ljetovanje svi osjećamo deblje nego po povratku. Naravno, kada odlazimo bijele smo kao sir, a vraćamo se predivno preplanule i zadovoljne načinom na koji brončani ten komplimentira našoj liniji i prekriva određene nedostatke. Zato, unaprijed se pripremite i nabacite bojicu u solariju ili upotrijebite neke od preparata za samotamnjenje.

3. Trik: udubljenje ispod ručnika

Mnoge djevojke žele čim prije skratiti trenutak dolaska na plažu, skidanja u bikini i pozicioniranja na ručniku pa sve tri radnje spoje u 2 sekunde sumanutog skidanja i bacanja na ručnik. Ako ste već toliko nezadovoljne svojim izgledom (a ne bi vas to trebalo toliko opterećivati), probajte diskretno stopalom izdubiti plitku rupu u tlu i fino tu smjestite svoju guzu!

4. Hrana i piće koji napuhuju

Izbjegavajte takvu hranu i napitke. Ovo vrijedi i za kofeinske napitke, alkohol, sol, pekarske proizvode… Neka vaš izbor budu voda, voće i povrće!

5. Pareo, sarong, marame

Danas je stvarno toliko različitih modela, uzoraka, boja i oblika pokrivala za tijelo s kojima možete biti trendi na plaži, ali i pokriti dijelove tijela kojim niste zadovoljne. Svakako preporučujemo da odaberete lagano prozirne materijale, jer tako ćete djelovati više seksi i atraktivnije.

6. Modni dodaci na plaži

Ovdje mislimo na sunčane naočale, šešire, sandale i ostale modne dodatke koji će biti u skladu s vašim bikinijem, a dodatno će naglasiti vaš cjelokupni styling ili pak korigirati određene nedostatke. Npr. cure koje žele da njihove noge izgledaju dulje i vitkije, neka odaberu sandale na punu petu (wedges)…

7. Dobra poza

Naše tijelo izgleda bolje u određenim položajima. Npr. dinamika ramena uvijek djeluje laskavo na čitavu figuru i smanjuje vizualno struk. Izbacite ramena prema van, grudi će vam doći do izražaja, a trbuh će biti zategnutiji.

8. Učvrstite mišiće

Nekoliko tjedana prije ljetovanja dobro bi bilo redovitije posjećivati teretanu kako biste učvrstili muskulaturu tijela. Čvrsto tijelo izgleda ljepše od mlohavog!

VEZANO

LJETNI ŠEŠIRI: Najbolja zaštita za osjetljivu kožu lica

urednik

Stražnjica ne tamni tako lako

urednik

Izbjegnite štetni utjecaj sunca

urednik