Magazin

Najprodavaniji proizvod iz ljetne kolekcije brenda Gloria u novom pakovanju

Poslije kiše dolazi sunce i čini se da je taj dan baš iza ugla. Konačno dolazi vrijeme kad ćemo tmurne dane, sivilo i oblake arhivirati u stari folder, te raširiti ruke u susret svjetlosti, toplini i vedrini koju će nam donijeti prvi dan okupan suncem. Destinacija na kojoj ćemo provoditi te sunčane dane ovisi o mnogo faktora, ali znamo da će mnogi, osim prijeko potrebnog odmora, zasigurno imati još jedan zajednički prioritet: sunčanjem do savršene boje tena! Bilo da razmatrate mogućnosti sunčanja na jadranskoj obali, ili na „obližnjim“ destinacijama Terasos i Balkonos, zasigurno će vas razveseliti vijest da vam je i ove godine na raspolaganju „magični štapić“ zbog kojeg ćete do savršene boje tijela doći brže nego drugi.

Naravno, govorimo o marmeladi za ubrzano tamnjenje, najtraženijem hit proizvodu prošlogodišnje ljetne sezone, u potpisu domaćeg brenda Prirodna kozmetika Gloria. Zbog efekta ovog proizvoda ćete zaista imati osjećaj da ste preskočili vrijeme, a ove godine na tržište dolazi u novom pakovanju. „Sve je isto, samo malo bolje“, mogli bismo reći za novosti o redizajnu Gloria marmelade za novu ljetnu sezonu. Dokazano učinkovit sastav ostao je isti, ali je pakovanje dobilo novi super-praktičan oblik i novu super-pristupačnu cijenu.

Nauka je već mnogo puta dokazala da priroda često ima najbolja rješenja za naše probleme. Zbog toga je priroda jedini izvor sastojaka koje stručni tim Prirodne kozmetike Gloria bira za svoje proizvode. Tako su i za marmeladu odabrali bogata, prirodna, hladno prešana ulja mrkve, oraha, kokosa, shea i kakao maslaca, koja hrane i vlaže kožu, te joj daruju prekrasan sjaj, a pored njih i eterična ulja smilja, ružmarina i lavande, koja pružaju neodoljiv miris i sprečavaju starenje kože. Prirodni, čisti i blagotvorni sastojci marmelade za ubrzano tamnjenje, više su nego dovoljna garancija da će vaša koža tijekom ljeta biti hidratizirana, nahranjena, zaštićena i osnažena za postizanje brzih i dugotrajnih rezultata, koje, moramo priznati, svaka žena očekuje od ljetne sezone. Ovaj luksuzni proizvod će najprije zaštititi vašu kožu od starenja, a potom će ju pripremiti za najbrže postizanje najljepše, najprirodnije i najdugotrajnije brončane boje koja je ikad nastala pod suncem.

Vaš „magični štapić“ za ubrzano tamnjenje, poznatiji pod nazivom marmelada, dostupan je za online narudžbe na www.prirodna.com, ali ga možete pronaći i na policama apoteka i dm trgovina širom BiH. Nije važno koju ćete lokaciju odabrati za korištenje marmelade. Jedino je važno da tamo gdje ste vi uvijek bude i sunce.

VEZANO

5 razloga zašto je piling must-have u beauty rutini

urednik

Žena ženi – čeklista za održavanje intimne higijene

urednik

Polje smilja izvor je vječne mladosti

urednik