Magazin

Od 1.5. bogatiji HOME.TV paketi kanala!

HOME.TV nastavlja s dopunjavanjem sadržaja svojih najpopularnijih paketa kanala. Tako će od 1.5.2021. Osnovni paket biti bogatiji za kanal Maria Vision Međugorje. Riječ je o prvoj televiziji religijske tematike na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini, a inače je prisutan u 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi i Europi.

Najprodavaniji dodatni paket, Plus paket, također postaje jači za čak šest kanala. Bogatoj obitelji Arena Sport kanala i sadržaju za odrasle, pridružuju se dodatni specijalizirani kanali različite tematike.

Od novih sportskih kanala, Arena ESPORT emitira popularne sadržaje iz gaming i esport industrije, a Arena FIGHT borilačke sportove.

Od regionalnih kanala, Agro TV je posvećen poljoprivredi, Balkan Trip prirodnim ljepotama i turizmu na Balkanu, a Toxic TV je zadužen za popularnu glazbu i talk show program.

Ljubitelje filma trebao bi zadovoljiti Superstar TV koji emitira strane i regionalne filmske i serijske naslove.

„Kako smo najavili na početku godine, planiramo brojna poboljšanja naših usluga. Kontinuirano radimo na unapređenju i obogaćivanju HOME.TV sadržaja kako bi naši korisnici bili zadovoljni, pa je ovo tek jedna u nizu planiranih aktivnosti. S pravom možemo reći da trenutno imamo najbogatiju ponudu TV kanala u Bosni i Hercegovini.“ – izjavio je Tomislav Ruk, izvršni direktor za nepokretnu mrežu.