SVAŠTA

MUŽ ZVAO POMOĆ: Vatrogasci morali skidali policijske lisice s ruku njegove žene

Nakon skidanja čeličnog prstena sa spolovila muškarca u Puli, opet prilično bizarna intervencija dežurnih vatrogasaca u Hrvatskoj, javlja Danica.hr.

Kako neslužbeno doznaje taj portal, u noći sa subote na nedjelju, nešto prije 3 sata ujutro vatrogascima je stigao neobičan poziv s adrese u zaprešićkom Zelengaju.

“Molimo vas, pomozite, žena ima policijske lisice na rukama i ne možemo ih nikako skinuti”, glasio je hitni poziv u pomoć.

Zaprešićki vatrogasci, nakon poziva oko 2.45 sati, vrlo brzo su stigli na mjesto neobičnog problema. Tamo su zatekli nesretnu ženu s čvrsto stisnutim lisicama na rukama. Ruke su je već boljele.

Dežurni vatrogasci brzo su riješili problem, pa je žena opet bila slobodna. Policijske lisice skinute su joj s ruku za samo desetak minuta. Vatrogasci kažu kako je od poziva u pomoć do okončanja delikatnog posla prošlo manje od pola sata, piše Danica.hr

Ne zna se kako su policijske lisice završile na rukama nesretne žene u obiteljskoj kući u Ulici Zelengaj te gdje se pritom zagubio ključ.

Fenix-magazin/MD/Danica.hr