SVAŠTA ZVIJEZDE

Nikolina Bakula: Maye je pristupačna, što otvara prostor mogućoj organizaciji promocije u Hrvatskoj

Nikolina Bakula je urednica u izdavačkoj kući Alfa i najzaslužnija što već danas na policama imamo dostupan jedan od najiščekivanijih naslova godine “Žena s planom”- Savjeti za život pun ljepote, ljubavi i uspjeha” autorice Maye Musk.

Mnogima će ova knjiga biti mamac za čitanje jer se radi o majci jednog od najvećih tehnoloških genija Elona Muska.

Također je međunarodni supermodel, registrirana dijetetičarka, nutricionistica i svjetska predavačica. Često se pojavljuje u vodećim modnim časopisima kao što su Vanity FairVogueCosmopolitanMarie Claire i Allure, ali i na naslovnici New York Magazinea, između ostalih.

Nikolina nam u razgovoru otkriva kako je došla do same autorice, na koji način se odvijala njihova suradnja, te kakvi su planovi za promociju ove knjige u regiji.

 Zbog čega je “Žena s planom”mnogima na popisu knjiga koje će čitati ovog ljeta?

Ljeto je vrijeme godišnjih odmora, kada punimo baterije i pripremamo se za nove izazove.  Ova knjiga je idealna za ljeto jer se lako čita i šalje lijepe poruke temeljene na stvarnim životnim iskustvima autorice, što ovu autobiografiju čini inspirativnom i motivirajućom mnogim čitateljicama.

U knjizi se nalaze brojni praktični savjeti za karijeru (što više radiš, sreća će te lakše pronaći), obitelj (one koje volite pustite da idu svojim putem), avanturu (promijenite državu ako je potrebno: riskirajte, uvijek se možete vratiti), ljepotu (bolje je biti zanimljiv, nego lijep). S obzirom da je Maye nutricionistica, u knjigu je stavila svoje omiljene recepte kao i neobjavljene obiteljske fotografije.

Cijeli intervju možete pročitati na blogu.