DNEVNI Mostar

MOSTAR OBAVIJEN TUGOM: Ukopana tri člana tragično stradale obitelji Krstić

Na groblju “Ortiješ”u Mostaru u utorak su ukopana tri člana obitelji Krstić: Boris (1987.), Marijana (1988.) i Robert (2013.), koji su poginuli prošle subote tragično stradali u prometnom udesu. Brojni građani Mostara prethodno su se oprostili od njih, a pokrenuta je i grupa “Pravda za obitelj Krstić”, čiji članovi traže da se krivce za tu tragediju privede pravdi.

-Poštovani sugrađani i građani cijele BiH. Ovim putem vas molim da se pridružite grupi kako bi konačno pravda pobijedila. Ne dozvolimo da se slučaj ubijene obitelji zamijeni novcem. Tražimo kaznu za ubojicu i njegovog oca, koji se već uvelike bacio na posao da zaštiti sina novcem. Molim vas: neka obitelj Krstić bude dio nas. Ubijeni su zbog bahatih, razjarenih i pijanih vozača koji su se utrkivali čiji je auto brži. Vrijeme je da konačno zakon počne funkcionirati za narod, a ne za pojedince, navodi iz grupe ”Pravda za obitelj Krstić”.

U učionici IV-1 razreda OŠ “Marina Držića Buna” jedna klupa ostala prazna. Na njoj su bili samo svijeća i posljednja fotografija malenog Roberta s biciklijade u kojoj je sudjelovao prije nesreće.

U ponedjeljak je obavljena obdukcija tijela stradalih, a trogodišnja Robertova sestra se još nalazi u SBK Mostar i ona je, prema posljednjim informacijama, stabilno.