FILM Mostar

Najpopularnija predstava u regiji ‘KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT’ ponovno u Mostaru

H.D. herceg Stjepan Kosača, četvrtak 12.05. sa početkom u 20:00h

U izvedbi Dragana Marinkovića-Mace, predstava izaziva bolove u stomaku od smijeha, izaziva veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.

Ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji vas okružuje. Mi smo generacija koja ne želi vezu… Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’. Čitamo ‘’5 načina kako da znaš da mu se sviđaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu .Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu. 

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice u prodaji:

Blagajna Kosača

Info pult Mepas Mall

Online kupikartu ba