DNEVNI Mostar Vijesti BiH

U Mostaru se priprema poskupljenje vode!

Sudeći po najavama iz mostarskog SDP-a u Mostaru se priprema odluka o poskupljenju vode. Naime, u svom priopćenju ova stranka poziva gradsku vlast da takvu odluku povuče s dnevnog reda.

“Pozivamo mostarsku vladajuću većinu SDA-HDZ-NES da s dnevnog reda iduće sjednice Gradskog vijeća Mostara povuče odluku o poskupljenju vode.

Kako smo svjedoci da Vodovod Mostar od formiranja vlasti nije uložio ni jednu marku u vodoprivrednu infrastrukturu, da su pojedini bazeni za pitku vodu u očajnom stanju, a da vozni park značajno nisu obnovili godinama, pitamo se na čemu temelje odluku o povećanju cijena?

Možda na stranačkim zapošljavanjima kadrova SDA, NES-a i HDZ-a u Vodovod kojim građani svjedoče svakoga dana.

Poručujemo im da građani nisu dužni plaćati skuplju vodu zbog njihovih “mezimaca” u Vodovodu, a upravi poduzeća da umjesto ispunjavanja želja politike od njih očekujemo stvarno ujedinjenje i racionalizaciju Vodovoda i izgradnju mreže do svakog domaćinstva.

Pozivamo upravu da napokon odgovori i na pitanje naših vijećnika koliko je osoba i koje su to osobe zaposlene u JP Vodovod Mostar od izbora do danas” – navodi se u priopćenju Gradskog odbora SDP-a Mostar.