DNEVNI ONLINE+ SVAŠTA

I kupaći kostimi otkrivaju vaš karakter

Odijelo čini čovjeka…, a kupaći kostim otkriva njegov karakter.  Mnogi će reći da je kupaći kostim koji odaberete projekcija vaše osobnosti i vašeg osobnog stila, baš kao i odjeća koju nosite svakodnevno. Stoga pogledajte pristaje li vaš kostim uz vašu osobnost?

Klasični jednodijelni kupaći kostimi

Zahvaljujući udobnom i rastezljivom materijalu te lukavim detaljima kao što su nabori na pojedinim dijelovima tijela, u klasičnom jednodijelnom kostimu svaka se žena osjeća udobno. Uz to, ovakvi krojevi često su i vizualna varka pa ih nose i one žene koje žele da njihova silueta uvijek izgleda vitko. No, žene koje izabiru ovaj model, kao što su uobičajeni crni ili tamno smeđi, poručuju da kontroliraju što će i kako pokazati na svojem tijelu te da im je nerijetko neugodno jer moraju nositi kupaći kostim pa odabiru onaj koji pokazuje najmanje. Uz to što vole kontrolu, njihov badić kaže da su poprilično rezervirane.

Izrezani jednodijelni kupaći kostimi

Žene koje nose ovakve badiće poručuju da imaju i stila i samopouzdanja te da su dovoljno sigurne u svoj izgled, iako on nije manekenskih proporcija. Osim toga, žele reći i da su prave fashionistice jer ovakve modele nose cure koju su već ranije dobile boju u solariju i sada se odmaraju uz rub bazena skupog hotela.

Tankini i bokserice

Tzv. tankini model pokriva veće područje trbuha od uobičajenog dvodijelnog badića i savršeno je rješenje za žene koje vole nositi dvodijelne kostime, ali istovremeno žele i malo više toga sakriti. Najčešće se kombinira s boksericama umjesto klasičnih gaćica pa ga kao takvog često nose i cure koje su stalno u pokretu i bave se sportom. Što njime jedna djevojka poručuje? Da je praktičan i sportski tip koji cijeni funkcionalnu modu i da joj nije cilj pokazivanje na plaži.

Ukrasi i uzorci

Perlice, šljokice, imitacije bisera i kristala ili trendy zakovice, cvjetni uzorci i sve što privlači pozornost – ovakav modni izbor zadaje vrtoglavicu svima koji se nađu u blizini. Noseći ovaj look, žene pokazuju da svojim stilom mogu parirati istinskim divama te da vole biti u središtu pozornosti. Također, jako im je bitan dojam koji će ostaviti na druge svojim kupaćim kostimom i zato polažu veliku pažnju na detalje.

Minijaturni bikini

Samouvjerena i seksi, što reći? Naravno, ovaj model nose sve žene koje se osjećaju odlično u vlastitom tijelu i misle da ono izgleda super pa ga žele i pokazati. Za njih vrijedi teorija ‘manje je više’, a sve što trebate jest biti sigurni da sve stoji na svom mjestu kada namještate špagice koje se vežu sa strane na bokovima. Što nam govore? Da je riječ o samosvjesnoj ženi koja se ne boji izazivati.

Podstavljeni grudnjak

Brojne žene odlučuju se za podstavljeni grudnjak ili grudnjak sa žicom koji im omogućuje ili ‘ukrotiti’ bujne grudi ili ih podignuti i vizualno povećati ako imaju manje. Styling (najčešće) monokromnog badića možete upotpuniti maramom oko glave ili velikim slamnatim šeširom kako biste još više privukli pozornost i istaknuli svoj zvjezdani ‘status’.

Divljina

One vole egzotiku i ekscentričnost, sve što je riskantno i žive na rubu. Nekad u tome i pretjeruju pa vrućoj zabavi na plaži nema kraja, barem dok ne završi ljeto.

VEZANO

Šta od moreplovca možemo naučiti o ovom specifičnom načinu života

urednik

Hrvatska rezervacijama smještaja želi privući turiste koji će više potrošiti

urednik

‘Nijemci bi mogli ljetovati u Hrvatskoj jer se pozicionira kao ‘korona free’ destinacija’

urednik