ONLINE+

Karleuša i Duško slavili Uskrs kao u bajci, tucali i nojeva jaja

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) vrijeme u karanteni provodi u Beogradu sa suprugom Duškom Tošićem (35) i njihovim dvjema kćerima, a obitelj je zajedno proslavila pravoslavni Uskrs.

Bogatim blagdanskim stolom ‘pohvalila’ na društvenim mrežama, a za tu prigodu odjenula je narančastu haljinu s prorezom kojom je istaknula osebujne atribute.

– Iako sam ateist i ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija, pogotovo kad je riječ o djeci. Željela sam mojim kćerkama bar malo uljepšati ovu dugu karantenu i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovječanstvo – napisala je na Instagramu.

Za proslavu Uskrsa Karleuša je nabavila čak i nojeva jaja pa je snimila Duška i njihovu kćer kako ih razbijaju.

– Neviđeno natjecanje! Prvi put na Balkanu razbijanje nojevih jaja. Tko pobijedi, dobit će veliku novčanu nagradu. Svi navijaju za moju Niku – rekla je Jelena dok ih je snimala, a u natjecanju je pobijedila kćer Nika.

Pjevačica je priznala da joj mnogo nedostaje majka Divna koja je preminula u ožujku prošle godine.

 Više nego ikad, bitna je ljubav, vjera i nada u dobre ljude i bolje sutra… Sretan praznik svima! Teško mi je što moja Divna nije s nama sada… Moja živa rana i vječna tuga… Ali dok ja dišem, diše i ona – poručila je Jelena.

VEZANO

Jevrejska zajednica BiH i Jevrejska općina Sarajevo čestitale Uskrs

urednik

Biskup ponovio Uskrs za one koji su ga propustili

urednik