VIDEO ZVIJEZDE

Potresna ispovijest J.Lo: ‘Kad sam bila dijete, mama je znala ubiti Boga u meni, s 18 sam otišla od kuće‘

Slavna pjevačica Jennifer Lopez progovorila je o kompliciranom odnosu sa svojom majkom Guadalupe Rodriguez te je izjavila da ju je mama ‘tukla’ dok je bila dijete.

Kako prenosi NY Post, 52-godišnja pop zvijezda u svom je novom dokumentarcu ‘Halftime’ na Netflixu progovorila o tome kako je njezina majka bila stroga u odgoju nje i njezinih dviju sestara, Leslie i Lynde. “Učinila je ono što je morala učiniti da bi preživjela, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo grubom. Znala je ‘ubiti Boga’ u nama”, priznala je J.Lo.

I sama Rodriguez priznala je da je bila stroga prema svojim kćerima. Ona je emigrirala iz Puerto Rica i odgajala kćeri u Bronxu, zajedno sa svojim suprugom Davidom, od kojeg se razvela kad su djevojčice odrasle.

“Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nisam željela biti kritična, već sam im samo htjela pokazati da uvijek mogu bolje. S Jennifer mi je bilo najteže, bit ću vam iskrena. Često se nismo slagale”, priznala je majka slavne pjevačice.

J.Lo je otišla od kuće kad joj je bilo 18 godina, nakon što se s majkom nekoliko puta sukobila oko svoje budućnosti. Priznala je i da u to vrijeme nije bila fokusirana na školu jer se tada bavila plesom, a upravo je to izazvalo dodatne napetosti između majke i kćeri.

“Moja mama je rekla: ‘Ako ćeš živjeti u ovoj kući, dobit ćeš svoje obrazovanje.’ Jedne smo se noći jako posvađale i jednostavno sam otišla”, prisjetila se pjevačica.

No njezina mama oduvijek je željela da sve tri njezine kćeri steknu obrazovanje kako se nikada u životu ne bi morale oslanjati na muškarce. “Bila sam daleko od savršene majke. Jedina stvar koju uvijek mogu reći jest to da, sve što sam radila, radila sam od srca i u njihovom najboljem interesu”, objašnjava poznata mama, koju njezina slavna kći opisuje kao ‘kompliciranu’ osobu u novom dokumentarcu. Ipak, danas je njihov odnos puno bolji.

Njihove emocionalne scene samo su neke od brojnih iskrenih trenutaka snimljenih u filmu ‘Halftime’, koji se uglavnom snimao uoči sada već legendarnog nastupa J.Lo i Shakire na Super Bowlu 2020. godine. U jednoj sceni dokumentarca gledatelji mogu vidjeti i kako se pop diva ljuti što su ona i Shakira prisiljene dijeliti pozornicu na poluvremenu Super Bowla.

“Ovo je bila najgora ideja na svijetu”, izjavila je Lopez, koja je smatrala da su pjevačice dobile premalo minuta za svoj atraktivni nastup.

VEZANO

Samo prirodno: Jennifer Lopez ovih dana nosi lepršave kovrče

urednik

Čime se hrani Jennifer Lopez

urednik