Posao

M:tel: Kupovinom VIVO V29 Lite dobivate 50% popusta na VIVO Y16

BANJA LUKA, 12. veljače (FENA) –  U mjesecu ljubavi, u susret Danu zaljubljenih, m:tel predstavlja neodoljivu ponudu. Ukoliko tražite savršen poklon uz koji ćete proslaviti ljubav, obradovati sebe i svoju voljenu osobu, svratite do najbližeg m:tel prodajnog mjesta. Tamo vas čeka poklon za dvoje -pametni telefon VIVO V29 Lite uz koji dobivate 50% popusta na drugi VIVO uređaj, VIVO Y16.

Pametni telefoni su postali sastavni dio naših života, a njihova sposobnost povezivanja i olakšavanja komunikacije čini ih izvrsnim poklonom za ovaj romantični praznik. Ukoliko se odlučite za ovakav poklon, VIVO V29 Lite možete kupiti na rate od 23,93 KM mjesečno, a VIVO Y16 plaćate odmah po kupovini i to 50% od njegove cijene, što iznosi 186 KM. Oba uređaja posjeduju kvalitetne performanse koje će vam omogućiti da ostanete povezani s vašom ljubavi, razmjenjujete poruke, videozapise, a kvalitetne kamere omogućit će vam da zabilježite svaki poseban trenutak i podijelite ga s voljenom osobom.

Ove godine odlučite da budete originalni, da umjesto klasičnih poklona poput cvijeća ili čokolade, vašoj drugoj polovini poklonite nešto drugačije što će omogućiti da bude uvijek povezana s vama na poseban način. Ne čekajte zadnji trenutak – odlučite se za pametni izbor i poklonite ljubav koja traje cijelu godinu, priopćeno je iz M:tela.