DNEVNI NOGOMET

Čapljincima prioritet pronaći novog golmana

Prvi tjedan priprema je iza nogometaša Čapljine koji su s radom krenuli nešto kasnije od očekivanog ukoliko će prvenstvo startati po planu, odnosno 8. kolovoza.

Trener Dragan Radović vodi 26 igrača, većinom onih koji su ekipu činili i prošle sezone, s tim da su klub napustili stoper Nikola Rodin (Neretva Metković) i golman Filip Vasilj (Travnik). Vrlo vjerojatno će u Neretvu i Mile Pehar.

S druge strane u klub su na posudbu stigli dvojac iz Širokog Brijega, Toni Nikić i Stanko Marić te članovi Veleža, Amar Alikadić i Haris Balavac.

 – Momci rade odlično, stvarno sam prezadovoljan njihovim angažmanom, nema povreda, dobro podnose trening, a već smo počeli raditi dva puta dnevno, kaže trener Dragan Radović.

Danas (18 sati) će Čapljinci imati i prvu test utakmicu s Širokim Brijegom u kampu Musa – Karačić. Sljedeća dogovorena pripremna utakmica je sa Zrinjskim u Mostaru 19. srpnja. Radović ističe da im je prioritet dovesti još jednog golmana.

 – Osim toga, imamo nekoliko igrača na probi koji će dobiti šansu protiv Širokog Brijega. U svakom slučaju ćemo imati mladu i poletnu ekipu. Osim golmana valjao bi nam i još jedan kvalitetan napadač, rekao je Radović.

Desni bočni, Mufid Salčinović, koji je bolovao od Covid-19, bi se u sljedećim danima trebao priključiti ekipi.

Ždrijebanje natjecateljskih brojeva Prve lige FBiH je na rasporedu 15. srpnja (od 12 sati u hotelu Sunce, Vogošća), a još se očekuju informacije o punom sastavu ovoga ranga. Er.B.

VEZANO

Čapljina raspisala Javni poziv za poljoprivredne proizvođače

urednik

Osigurano 40.000 KM za biznise žena iz marginaliziranih grupa u Čapljini

urednik

Džidić: Većinu igrača, kao i sebe, vidim i sljedeće sezone u Čapljini

urednik