NOGOMET

Dudić: Šteta, mogli smo i bolje od osmog mjesta

Iako je posljednjih nekoliko dana bio koncentriran na porodicu (rođenje sina), Feđa Dudić je pratio i čekao odluku o nastavku, odnosno završetku prvenstva. Nadao se jeste, ali realno, malo tko je ostao iznenađen nakon što je spuštena zavjesa. Imao je Velež neke svoje planove, ambicije, ali priča je završena i tu se više ništa ne može promijeniti.

– Od trenutka kada sam preuzeo ekipu nastojali smo igrati otvoreno, na pobjedu u svakoj utakmici. Naravno, nije bilo lako jer smo imali taj zaostatak, ali iz kola u kolo, posebno nakon prve pobjede, bilo je lakše. Sve ekipe osim Sarajeva koje su ispred nas na tabeli smo pobijedili barem jednom, konstatirao je Dudić.
– O tome što bi bilo kada bi bilo, sada je glupo pričati. Iako, mi smo imali kvalitetu, bili smo u jednom dobrom ritmu i vjerujem da smo mogli do još boljeg rezultata. Bez obzira na sve, mislim da u povratničkoj sezoni s 32 boda i osmim mjestom na tabeli možemo biti zadovoljni. Žao mi je što se sve ovako završilo, ne razumijem pojedine izjave kako je dobro što je Liga prekinuta. Očito nismo ni svjesni problema s kojim bi se klubovi, igrači, mogli suočiti nakon ovakve odluke… prije svega kada krene sezone, zaključio je Dudić

Što se tiče planova, ekipa bi s priprema trebala krenuti u drugoj polovini ovog mjeseca, a sve bi trebalo biti jasnije u idućih nekoliko dana. Većina igrača je pod ugovorom što je za ekipu jako važno, ali nije isključeno i vrlo je moguće da dođe do određenih promjena u igračkom kadru. F. I.

VEZANO

Velež: U iščekivanju ofenzivca, stigla i prva provjera

urednik

Velež: TOŠK odrađen, slijedi pravi izazov

urednik

Velež: Slijedi dosad najvažnija utakmica sezone

urednik