IZBOR UREDNIKA NOGOMET

Modrić: Volim biti doma, ali ovo je ipak drukčije

Soccer Football - Audi Cup - Third Place Play Off - Real Madrid v Fenerbahce - Allianz Arena, Munich, Germany - July 31, 2019 Real Madrid substitute Luka Modric before the match REUTERS/Michael Dalder

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u predgrađu Madrida čeka da prođe izvanredno stanje zbog koronavirusa te da jedva čeka povratak treninzima u Real Madridu.

– Sve je dobro, u kući smo. Osim dnevnih treninga, koje rade i ostali igrači, koristim ovo vrijeme kako bih pomogao djeci sa zadaćom i supruzi u kuhinji. Ali samo asistirajući joj, rekao je 34-godišnji Modrić. 

– Ali napravio sam palačinke. I to dobro, dodao je u video razgovoru sa suigračem Sergijem Ramosom objavljenom na društvenim mrežama.

Igrači Real Madrida se od 13. ožujka nalaze u svojim luksuznim vilama u sjevernom predgrađu Madrida gdje individualno treniraju.
– Ja jako volim biti doma, ali ovo sada je drugačija situacija, pa nije lako. Međutim, vidi se svjetlo na kraju tunela te se nadam kako ćemo se uskoro vratiti u normalu. Sada je važno biti discipliniran i ostati u kući, slušati što govori vlada, poručio je veznjak kojeg nakon blistavog SP-a u Rusiji mnogi sele iz Kraljevskog kluba, ali on je i dalje tamo, željan je nogometa…
J. S./Hina

VEZANO

Luka danas slavi 35., prije 17 godina počeli su njegovi ‘mostarski dani’

urednik

EURO 2020: Modrić uoči Furije vježbao ‘vanjski šut’ koji je pokopao Škote

urednik

AS: Modrić je legenda

urednik