NOGOMET

PL: Prvi kiks Posušja, Milin već pod pritiskom

U zadnjem susretu 6. kola Posušje je na svom Mokrom docu odigralo 2:2 s novim premijerligašem Igmanom i tako dokazalo – da će se teško podići prema gornjem dijelu tabele.

– Ajmo gledati činjenice, statistiku, pozvao je strateg Posušja nezadovoljne navijače na jednu po njemu razumnu analitičku analizu duela.

– Sada možemo pričati zašto ovo, zašto ono… Ali mi smo se dobro pripremili, nismo primili gol iz akcija. Prvi je bio penal, drugi lopta ispod noge… Pozitivne stvari su da smo prvo poluvrijeme imali stativu, dva otvorena šuta sa sedam metara, a drugo poluvrijeme smo imali tri stative, dolazili smo u zadnju trećinu i stvarali nešto. Ajmo gledati nogomet, dodao je Milin.

Ima stručnjak na klupi Posušja dio argumenata na svojoj strani, to da, ali ne sve. Jer koliko god teoretizirao, kad-tad morat će se suočiti s činjenicom da je Posušje iz šest utakmica izvuklo samo pet bodova. Zapravo bod više nego iz istog broja utakmica u prvih šest kola prošle sezone.

Na ruku Milinu ide činjenica da je ovo bio tek prvi kiks, ali treba vidjeti kako će se situacija razvijati. Posebno nakon gostovanja Slobodi u idućem kolu. Igman se s druge strane, kao novopečeni premijerligaš, vrlo dobro snašao, ali kao i u slučaju Posušja, prerano je za neke definitivne ocjene. S. N.

Standings provided by SofaScore LiveScore

VEZANO

Zrinjski: Osjetili travnjak u Kišinjevu…

urednik

Jakirović: Igrali smo kao u Ligi

urednik

Velež: Do Antalije nismo vidjeli ništa novo…

urednik