NOGOMET

Posušje: Granić smiruje strasti

Nije Posušje nešto posebno nazadovalo u odnosu na jesen koju je okončalo sa plus šest u odnosu na zadnje mjesto tabele, ali ona optimistična atmosfera negdje je isparila pa se na Mokrom docu množe pitanja i nedoumice.

– Kako ćemo se dizati? Sa negativom? Sa vrijeđanjem? Tako se nitko ne diže. Ja vjerujem da se možemo dignuti i sa se igrači mogu vratiti na prethodne postavke.

Riječi su to trenera Gorana Granića nakon onog minimalnog poraza u susjedskom derbiju sa Širokim. Derbiju koji je Posušje uspjelo izgubiti i sa igračem više, derbiju nakon kojeg se Posušje našlo na samo tri boda od dna. Bi je to četvrti proljetni susret i treći poraz. Pozitivan rezultat zabilježen je samo u prvom kolu nastavka, nakon ispadanja iz Kupa od Veleža, ali i taj pozitivan rezultat (1:1) ne djeluje toliko pozitivno kada se zna da je izboren na domaćem terenu protiv Leotara koji se također bori za ostanak.

Ukratko, Posušje je nekako u zimskoj pauzi izgubilo onu energiju koja ga je i dignula do sedmog mjesta, pozicije koja trenutno, ponajviše zbog forme Granićeve momčadi, ne djeluje viša tako sigurna. Osjetili su to i navijači od kojih su se neki okomili na šefa struke, na što je ovaj i reagirao gore navedenim riječima – očito tražeći još strpljenja.

No, vremena odmoriti se Granić i Posušaci imat će tek u reprezentativnoj pauzi, kada odrade gostovanje Sarajevu. Nepotrebno posebno isticati – teško, izazovno gostovanje… S. N.
VEZANO

Široki: Na Grbavici potvrdili jednu tradiciju, mogu li na Pecari drugu?

urednik

Zrinjski danas u Bijeljini: Jakirović razmišljao o promjeni sustava

urednik

Zrinjski: Protivnik u LP pojačao se igračem kojeg je trenirao Jakirović

urednik