NOGOMET

Široki: Barbarić ne želi kukati

Široki će u novu sezonu ući znatno izmijenjen, ali trener Ivica Barbarić ne traži alibije unaprijed.

– U ovom uvodnom dijelu priprema imamo malo kompliciranu situaciju zbog odlaska velikog broja igrača iz prethodne sezone. Međutim, nema kukanja, moramo se fokusirati na igrače koje imamo. Do kraja tjedna očekujem dolazak još nekoliko novih igrača. U svakoj liniji tražimo pojačanja i nastavljamo raditi. U skladu s time ćemo i slagati momčad za predstojeću sezonu, izjavio je Barbarić koji je jučer službeno dobio jedno novo ime u kadru.

Potvrđen je angažman Tomislava Kneževića koji će pojačati vezni red.

S 23-godišnjim  Zagrepčaninom dogovorena je suradnja na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Prošao je Dinamovu školu nogometa, igrao u svim mlađim kategorijama maksimirske momčadi te, između ostaloga, branio boje Dinama u omladinskoj Ligi prvaka u generaciji Danija Olma.

Nekadašnji U-17 i U-19 reprezentativac Hrvatske po izlasku iz juniorske momčadi otišao je u slovački AS Trenčin, ali je onda doživio tešku ozljedu koja je zaustavila njegov napredak. Nakon povratka na travnjake boravio je na posudbi u zagrebačkom Rudešu, a na Pecari je stigao iz prijedorskog Rudara. S. N.

VEZANO

Zrinjski: Protivnik u LP pojačao se igračem kojeg je trenirao Jakirović

urednik

Dino Ćorić: U najboljim sam godinama za transfer… ali prije toga, idemo dobiti Zrinjski!

urednik

Zrinjski: Jakiroviću laknulo, sada će napasti punom snagom

urednik