NOGOMET

Široki Brijeg: Barbarić očekuje zahtjevnu utakmicu

‘Nakon jako dugog pripremnog razdoblja slijede nam službene utakmice i to svi skupa željno iščekujemo’, a nakon toga ćemo vidjeti rezultate našeg rada, kazao je šef stručnog stožera Širokog Brijega Ivica Barbarić uoči proljetne premijere i Kup utakmice s Tuzlom.


Naglasio je kako utakmica kojom otvaraju nastavak sezone neće biti nimalo lagana…

– Tuzla City je jako dobra momčad čije igre i plasman u prvom dijelu sezone nisu u skladu s njihovom kvalitetom. Moramo im iskazati maksimalno poštovanje. Utakmica će biti zahtjevna, ali vidjet ćemo što će biti, istaknuo je Barbarić.


Kapetan Marijan Ćavar naglasio je kako igrači u pozitivnom ozračju iščekuju utakmicu.

– Među nama je sjajno ozračje i svi smo međusobno jako povezani. Kako se družimo na terenu, tako se družimo i izvan njega. Možemo biti jako zadovoljni. Pripremno razdoblje smo dobro odradili i spremni dočekujemo utakmicu protiv Tuzla Cityja, rekao je Ćavar.


Ćavar će sigurno biti unutra, što se sa sigurnošću ne može ustvrditi za Brunu Oliveiru, Božu Musu i Franu Medića, koji imaju problema s ozljedama. Kako god bude, u kojem god sastavu Široki istrči ove nedjelje, Barbarić će sigurno unaprijed misliti i na prvenstvo, a koje će idućeg tjedna za rivala donijeti – Borac na strani. J. S.

VEZANO

Velež čeka euro-rivala: I Alashkert i Hamrun imaju svoje adute

urednik

Pl: Rasplet kolo prije kraja?

urednik

ŠB: Usprkos ozljedama, Karačić vjeruje

urednik