NOGOMET

Široki Brijeg: Počelo je dobro…

Neki novi Široki, krenuo je pobjedom. U prvoj pripremnoj utakmici ovoga ljeta momčad Ivice Barbarića svladala je juniorsku momčad Širokog Brijega koju s klupe predvodi prethodni trener A tima, Jure Ivanković.

Ivan Zubac je zabio za vodstvo juniora, a preokret i pobjedu seniorima donijeli su Ilija Mašić i Kristijan Medić. Barbarićev je tim, iako protiv juniora, pokazao karakter, ali šefu sruke vjerojatno je najvažnije je bilo da je veliki broj igrača dobio minutažu. Startali su Josipović, Valinčić, Mašić, Bruno Oliveira, Turković, Ćavar, Prusina, Ljubić, Kpan, Rozić, Lukić, a još su igrali: Puljić, Džidić, K. Medić, Pranjić, Martić, Lasić, N. Perić, Knežević, Llanos, Sesar, Pejić, Kolenda. Na terenu se našao najveći broj novih igrača, ali ne i onaj koji je stigao zadnji,

Mate Šuto. On je novi obrambeni igrač (stoper/desni bek) Širokog Brijega, a na Pecaru stiže iz zmijavačke Croatije. Dvadesetpetogodišnji Zmijavčanin dogovorio je dvogodišnju suradnju s Plavo-bijelima s Pecare, a osim Croatije, branio je boje Imotskog, Splita, Lokomotive, Rudeša te bio član druge momčadi Hajduka.

Sa ostatkom tima s Pecare pokušat će nadmašiti sedmo mjesto iz prošle sezone, a kako planovi da se to ostvari napreduju, otkrivat će nam nadolazeće provjere. S. N.

VEZANO

U Zrinjskom pred današnji gradski derbi (17 sati) pucaju od samopouzdanja

urednik

Plemići igraju zadnjih 90 minuta sezone: Imaju dva lijepa motiva

urednik

Hrvatska: Bivši nogometaši Širokog u fokusu zimskog prijelaznog roka

urednik