NOGOMET

Sport Mozzart prognoza: Lider je ranjiv, gost to zna

Irski petak u Sport Mozzartu? Zašto ne? Vodeći Shamrock dočekuje šesti i šesnaest bodova lošiji Bohemians, što je prilika za lidera da se dodatno učvrsti na vrhu, ali i za vas da kroz Mozzartove kvote dođete do značajne zarade, a ovaj par je nudi kroz niz opcija.

Statistički

U ovoj godini, duel Shamrock – Bohemians vidjeli smo već dva puta (irsko prvenstvo se igra kroz jednu kalendarsku godinu), a oba puta bolji je bio tim iz Tallaghta (Južni Dublin) – Roversi. Nakon tijesnih 1:0 iz ožujka, Shamrock je svoju dominaciju u prvenstvu potvrdio i travanjskom, gostujućom pobjedom protiv Bohemiansa koji je tada pao sa 1:3. Iako lider u zadnje vrijeme ima promjenjivu formu, za očekivati je nastavak pobjedničkog niza u duelu s dablinskim rivalom. Čist kec vam neće donijeti bogatstvo, ali kvota 1.62 djeluje kao sigurna stvar.

Logički

Shamrock u zadnje vrijeme nije nešto posebno efikasan. U zadnjih pet duela, u što su uračunata i dva prijateljska, zabio je tek tri pogotka – s tim da je u zadnjem natjecateljskom, kod Dundalka, minimalno izgubio. A poraz je u prvenstvu upisao i dva kola prije toga. Ne očekujte zbog toga ni ovog puta kišu golova, posebno jer ni Boheminas nije toliko propustan otraga – u dva zadnja duela (remi i pobjeda) primili jedan gol. Dakle, Shamrock će postići najviše jedan gol? Zašto ne? Kvota je 2.16.

Hazarderski

Bohemians u zadnje vrijeme nije neki posebno efektan gost, na dva zadnja je dva puta izgubio i pri tomu primio šest komada. A to će reći da gosti ni ovog puta ne kotiraju najbolje, posebno jer Shamrock već duže vrijeme na svom terenu ne zna za poraz – od kolovoza prošle godine i duela s estonskom Florom. No, baš takve unaprijed pobijeđene rivale ponekad treba shvatiti vrlo ozbiljno – pa ćemo reći da će Bohemians pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba će tima postići gol. Kvota? 3.60.

* Kvote su podložne promjenama, pratite ih na Mozzart.ba

VEZANO

Sport Mozzart prognoza: Villa očajnički treba tu drugu pobjedu

urednik

Sport Mozzart prognoza: Zna se tko je izraziti favorit, ali…

urednik

Sport Mozzart prognoza: I jedni i drugi sezonu otvorili porazom

urednik