NOGOMET

Sport Mozzart prognoza: Villa očajnički treba tu drugu pobjedu

Na sličnom su učinku u uvodu prvenstva, nakon šest utakmica i jedni i drugi čekaju neki lijep niz koji bi zakotrljao njihovu kampanju.

Aston Villa kao domaćin u večerašnjem meču taj niz treba više, ali nije ni da u Southamptonu mogu biti puno više zadovoljni svojim dosadašnjim učinkom.  Zajedničko im je da su prošle sezone završili nisko, na 14. i 15. mjestu, ali ipak sigurno udaljeni od opasne zone u kojoj ni ove sezone ne žele boraviti predugo. Dakle, borba za isti dio tabele, za isti dio teritorija koja bi na Villa Parku trebala iznjedriti borbenu utakmicu, a koju kao i svaku, prate izdašne Mozzartove kvote… i naš savjet kako ih pretvoriti u zaradu.

Statistički

U zadnja četiri ogleda Aston Villa i Southampton izmjenjivali su se s pobjedama. Zadnju je, i to poprilično uvjerljivu (4:0), uzela Villa… ali ta ista Villa nije prethodno dobila šest domaćih utakmica sa Svecima, što je ipak uzorak koji treba uzeti u obzir, Shvatiti ga ozbiljno. Posebno jer jednu od te dvije prvenstvene pobjede Southampton uzeo na strani. Statistički i odmah ‘čista dvica’… Zašto ne? Kvota je dobra (3.60),a donekle i prati statistiku.

Logički

Logika se u ovom slučaju najviše veže uz broj postignutih golova, uz paljbenu moć jednih i drugih, a koja je istaknuto osrednja, tanka. Villa je zabila pet puta u šest kola, Southampton dva više. Strijelci im nisu posebno raspoloženi, a s dva gola najefikasniji je škotski ofenzivac u redovima gostiju, Adams. Dakle, tvrdo, tvrdo, tvrdo. Tvrdu utakmicu treba očekivati i ovog puta, barem sa aspekta ‘logičara’, a ona kao takve sa sobom bi nekako prigodno povezala kvotu koja prati najviše dva gola na susretu – 2.01.

Hazarderski

Hazarderi su oni koji riskiraju, ali i kod takvog pristupa treba imati rezona, ne ići grlom u jagode. Smatramo da bi u tom slučaju dobro bilo ispratiti pobjedu domaćina, ali s onim ‘ali’. A taj se ‘ali’ u ovom slučaju odnosi na primljene golove. Konkretno, Villa ih je u zadnja dva meča primila četiri od ukupno 10 u Ligi, ali igrala je kontra Arsenala (1:2 u gostima) i Cityja (1:1 kod kuće). Bit će ovo drugi u nizu domaći susret, a djeluje da bi Villa trebala biti sposobna zabiti, a ne primiti – pobjedu domaćina bez primljenog gola prati kvota 3.80.

Kvote su podložne promjenama, pratite ih na Mozzart.ba*

VEZANO

Sport Mozzart prognoza: I jedni i drugi sezonu otvorili porazom

urednik

Sport Mozzart prognoza: Obje strane već u drugom kolu traže iskupljenje

urednik

Sport Mozzart prognoza: St. Andrews večeras poprište borbe za play off

urednik