NOGOMET

Velež: ‘Izdanje protiv Olimpika ne smije se ponoviti’

Mnogi su očekivali da će Velež na Otoci doći do novih bodova, ali takve utakmice u kojima vas mnogi unaprijed vide kao pobjednika znaju biti izuzetno teške, neugodne. Na kraju ne da Velež nije pobijedio, već nije uhvatio niti boda i to protiv ekipe koja do prošle subote nije pobijedila nikoga.

Naravno, u utakmicama kao onoj protiv Olimpika, razloga za poraz može biti više, ali onaj osnovni je da ekipa Veleža nije bila prava. A dosadašnji dio prvenstva je pokazao da samo maksimalnim angažmanom, voljom, borbenošću, možete računati na uspjeh.

– Sigurno je da ne možemo biti zadovoljni našim izdanje protiv Olimpika. Niti pristupom, niti igrom, pogotovo ne rezultatom. Već smo se okrenuli pripremama za idući susret, za Mladost. Moramo se iskupiti za ono što se dogodilo protiv Olimpika. Onako loša partija se, vjerujem, neće i ne smije ponoviti, kaže defanzivac Samir Zeljković.

Naravno da navijače najviše interesira situacija s Brazilcem Brandaoom, ali ona je nepromijenjena. Klub ostaje pri svome, Brazilac također. Brandao trenira, ali teško da ćemo ga uskoro vidjeti na terenu. Naravno, Feđa Dudić nema vremena za neko čekanje, mora ekipu pripremiti za ono što je očekuje za vikend. Analizirao je Mladost, posebno u susretima protiv Olimpika i Zrinjskog…

– Ovo je jedna izuzetno mlada ekipa, s odličnim individualcima prema naprijed. Tu su igrači poput Hadžića, Hiroša, Vazde, Dedića, igrači koji mogu zabiti gol i stvoriti problem bilo kojoj ekipi, naglasio je Dudić.
– S obzirom da smo analizirali posljednja dva susreta, mogu reći da se u gostima uglavnom orijentiraju na kontranapad, dok na domaćem terenu uglavnom pokušavaju igrati na posjed. Kažem, mladi su, dosta trče, mogu biti jako neugodni, dodao je šef Mostaraca.

Mladost se jako mučila na početku sezone, ali u posljednje vrijeme igra jako dobro. Ostvarene su dvije pobjede, tu je i novi trener – Nemanja Miljanović. U posljednjem susretu protiv Zrinjskog jesu poraženi 0:2, ali u obzir treba uzeti činjenicu da su od 15. minute igrali s čovjekom manje i nisu se, kako to obično bude slučaj, s ranim isključenjima raspali. Odigrali su solidnu partiju, borili su se. Sve ovu ukazuje na to da je pred ekipom Veleža još jedan neugodan protivnik, protivnik kojeg prošle sezone nisu uspjeli pobijediti u dva susreta. F. I.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

VEZANO

FK Velež: Grci će studioznije krenuti u pripremu uzvrata, ali…

urednik

Velež: Split će pokazati kako stoje pred proljeće

urednik

FK Velež: U Bužimu ih dočekali kao prvake, ovi im zabili devet komada

urednik