OSTALI SPORTOVI

MIKE TYSON: Osjećam se nezaustavljivo

FILE - In this Aug. 2, 2019, file photo, Mike Tyson attends a celebrity golf tournament in Dana Point, Calif. Tyson hasn’t announced any plans to return to the ring, though he did suggest on an Instagram post he might make himself available for 3 or 4-round exhibitions if the price was right. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP, File)

Stigle su i prve snimke s treninga Mikea Tysona koje su zaintrigirale javnost zbog mogućeg povratka u ring, a on tvrdi kako je iznimno spreman.

Tyson je jedan od najvećih udarača u povijesti boksa i kada je bio apsolutno spreman i koncentriran, bio je iznimno opasan. Iako ima 53 godine i već je dugo van ringa, sada se vraća, ali u humanitarne svrhe.

 – Sve što radim je hvatanje forme. Osjećam se nezaustavljivo, imam isti osjećaj kakav sam imao na početku karijere. Bogovi rata probudili su moj ego i traže da ponovno idem u rat, kaže Tyson.

Još nije poznato s kim će se Tyson boriti, ali, zanimljivo, istovremeno se iz mirovine vratio Evander Holyfield.

 – Već sam napravio sve što sam želio u karijeri i bio sam najbolji što sam mogao biti. Da nije riječ o humanitarnim akcijama, nikada se ne bih borio s Tysonom. Ne gledam na tu borbu kao na borbu za pobjedu, ovo su dobrotvorne svrhe. J.S.

VEZANO

ŽELJKO MAVROVIĆ UVJEREN: ‘Da sam jeo meso, pobijedio bih Lennoxa Levisa’

urednik

Adnan Ćatić osuđen na tri godine zatvora

urednik

Fury – Wilder: Sigurno neće boksati bez publike

urednik