RUKOMET

Veselin Vujović: Znao sam da će EHF donijeti neku glupu odluku

Rukometaši PPD Zagreba treniraju na otvorenom i nadaju se što prije dozvoli za normalne treninge s kontaktom u dvorani. Veselin Vujović nije u Zagrebu, iz Šapca prati treninge i hvata najbolje moguće vrijeme za povratak u Zagreb.

“Žao mi je što nisam s igračima, ali čekam da se promijeni taj režim putovanja. Moram vidjeti moram li se testirati, hoću li u Hrvatskoj u karantenu i na novo testiranje. Nema potrebe za svim tim ako će se uskoro ukinuti pa mogu normalno doputovati”, kaže Vujović za 24 sata.

I u Zagrebu je uslijedilo rezanje plaća, dogovor je postignut relativno brzo i glatko na zadovoljstvo svih strana. Igrači su se odrekli 50 posto primanja.

“Bilo je logično, problem su sponzori jer nema natjecanja. Mnogi su se odlučili i na drastičnije mjere.”

Trener Zagreba nije zadovoljan odlukama EHF-a koji je odredio sudionike Final Foura Lige prvaka, odustao od kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo…

“Znao sam da će donijeti neku glupu odluku, ali mi nemamo neki zajednički jezik i ako nešto kažem opet će me kazniti. Ovo je linija manjeg otpora, odlučili su se za četiri najbogatija kluba. Dekretom su odlučili tko će na SP, sve su nagurali u prosinac i bit će puno reakcija.”

VEZANO

U liftu jedne zgrade osvanula zanimljiva poruka nemarnim susjedima

urednik

DVIJE OBITELJI U ŠOKU I NEVJERICI: Kako su ‘živu’ ženu ‘pokopali’ u Grudama? Mislio je da je mrtva, a onda dobio poziv ministra…

urednik

U Zagrebu izostala konkretna podrška proširenju EU

urednik