BIH

Šarović: Iste političke igre gledamo već peti-šesti put

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

SARAJEVO, (FENA) – Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović ističe da je nakon posjete Matthew Palmera, specijalnog izaslanika američkog državnog tajnika, potpuno jasno da on (Palmer) niti je bio zainteresiran za ideju Milorada Dodika da se veleposlanstvo BiH seli iz Tel Aviva u Jerusalem niti ga se dojmila inicijativa Željka Komšića da na dnevni red bude stavljeno priznanje Kosova.

– Očito je da Palmer dobro zna da su to samo domaća posla, političke igre smišljene za kratkoročnu upotrebu, a i svi u ovoj zemlji znaju krajnji ishod ovakvih Dodikovih ‘inicijativa’ – kazao je Šarović, priopćeno je iz SDS-a.

On naglašava da se neće desiti ništa osim što će se u iduća dva mjeseca prebrajati oni za i protiv jedne i druge priče, a u Republici Srpskoj vjerojatno predstoji još jedna odluka o vitalnom nacionalnom interesu.

– Iste igre gledamo već peti ili šesti put, a da li smo shvatili o čemu se zapravo radi – to je već drugo pitanje – zaključio je predsjednik Srpske demokratske stranke.

VEZANO

NES i SBiH ne žele zbog vlasti biti privjesci Dodikovog SNSD-a

urednik

Teško do europske BiH s ovakvom ‘garniturom’

urednik

Čampara: Nikada ne smijemo pristati na etnički model Izbornog zakona

urednik