BIH

Sve hladnije u cijeloj BiH: Objavljena prognoza do petka

Jučer je u Bosni bilo pretežito oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima ponegdje praćenih grmljavinom, a u  Hercegovini je ujutro bilo sunčano, dok je poslije podne padala kiša. Dnevna temperatura bila je od 12 do 18, na jugu 23 °C.

Objavljena je prognoza do petka:

U utorak, 20.rujna – pretežito sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove jutro i dio prijepodneva s maglom ili niskim oblacima. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 13 do 19, na jugu do 23 °C. 

U srijedu, 21.rujna – u Bosni umjereno do pretežito oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. U Hercegovini pretežito sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 13, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 22 °C, prenosi Radiosarajevo.

U četvrtak, 22. rujna – u Bosni umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Poslije podne slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. U Heregovini sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 13 do 18, na jugu do 22 °C. 

U petak, 23. rujna – u Bosni umjereno do pretežito oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U Heregovini sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 13 do 18, na jugu do 23 °C, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.