Vijesti BiH

Čović sa sarajevskim HDZ-ovcima

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH Dragan Čović, posjetio je  Županijski odbor HDZ BiH Vrhbosna, s čijim se dužnosnicima sastao.

Novoizabrana predsjednica ŽO HDZ BiH Vrhbosna Adrijana Zarinković je predsjednika Čoviću kratko upoznala s aktualnim stanjem i prezentirala buduće aktivnosti Županijskog odbora navodeći pritom da Hrvati Sarajeva, iako malobrojni, i dalje svojim okupljanjem oko stožerne stranke Hrvata u glavnome gradu šalju jasnu poruku o svom zajedništvu, jedinstvu i nedjeljivosti.

Ukazala je i na povećanje broja novih članova, što je jasan znak ispravnosti politike koju vodi HDZ BiH, dodala je.Čovića su sa svojim aktivnostima upoznali i predsjednici općinskih organizacija koje djeluju u sklopu Županijskog odbora, s posebnim naglaskom o stalnom porastu broja članova.

Predsjednik Vrhbosanske Mladeži Miroslav Tomić iskazao je ponos na svoje mlade stranačke kolege koji svojim svesrdnim angažiranjem nastoje očuvati svoj identitet, dok je Čović poručio daje osobito važno u Sarajevu, glavnom gradu domovine bh. Hrvata, održati ih na okupu i svojim ognjištima.